Referenties

Vanja Ivanisevic van Team One vertegenwoordigt voor mij alles wat een professional zou moeten bieden: kennis, kunde, flexibiliteit, loyaliteit en daadkracht. Vanja wil zichzelf steeds weer verbeteren, is leergierig en zeer positief ingesteld. Hij kan aansluiten bij de moeilijke doelgroep waarmee we werken. Hij straalt plezier uit, gebruikt veel humor, maar spreekt de jongere zeker ook aan wanneer dit nodig is. Vanja is een jongerenwerker die iedere organisatie in zijn bestand wil hebben.
Bertyl Wissenburg
Eigenaar Top Groep/ Trainer gedragsinterventies TOP Groep
Wij werken nu al ruim 2 seizoenen samen met TOPgroep en de begeleiding van Vanja van Team One. Wij ervaren dit al zeer positief. Binnen de Graafschap voetbalacademie verzorgt Vanja vanuit TOPgroep individueel de sociaal maatschappelijke begeleiding voor een aantal jonge talentvolle voetballers. Duidelijke communicatie, kwalitatief goede begeleiding en mooie resultaten, op en naast het veld, bij de spelers die hij al heeft begeleidt. Kortom; uitstekende samenwerking en zeer betrokken houding bij ontwikkeling van de jonge sporttalenten!
Geeke Barmentloo
Topsportbegeleider De Graafschap Pincvision voetbalacademie
Vanja voert voor de William Schrikker Interventies So Cool trainingen uit. Vanja is een hele integere trainer, die zichzelf in dienst van de jongere en zijn of haar traject kan zetten. Hij helpt de jongere door aan te sluiten, de jongere in zijn kracht te zetten en door zijn fijne manier van benaderen. Naast het waardevolle contact wat Vanja met deze soms moeilijke doelgroep heeft, is hij ook een waardevolle toevoeging voor het team. Hij helpt ook graag zijn collega's een stap verder.
Mignon Vierstraete en Esther van Duijn
Manager gedragsinterventies/ Supervisor So-Cool
Vanja is een zeer prettige en betrouwbare collega. Hij is punctueel en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Hij heeft een duidelijke visie, maar is altijd geïnteresseerd in het horen van de visie van de ander. Vanja straalt veel rust uit. Ondanks af en toe de hectiek van de opdrachten weet Vanja zijn rust te bewaren en zijn opdrachten en trainingen tot een goed einde te volbrengen in samenwerking met de ander. Vanja stemt goed af met de ander of de manier waarop hij het inzet nog aansluit en passend is of dat iets anders nodig is, zonder daarbij zijn eigenheid en kracht, kennis en ervaring los te laten. Al met al vind ik de samenwerking met Vanja zeer aangenaam en inhoudelijk sterk. Hij is een goede sparringpartner en een fijne collega om mee samen te werken!
Sabine Koenders
Pubertalent

Reacties van jongeren

logo logo