Over Team One

Team One is gespecialiseerd in gedragsverandering en we combineren deskundigheid en ervaring op het gebied van coachingstrajecten met evidence based gedragsinterventies. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat het aanbod te allen tijde effectief, kortdurend (dus kostenbesparend), doelgericht en op maat is.

Wij zijn landelijk inzetbaar en richten ons op drie domeinen, namelijk; het gezin, onderwijs & werk en sport. Onze trajecten bieden de mogelijkheid om gezamenlijk of per domein ingezet te worden.

Aangenaam.

Mijn naam is Vanja Ivanišević, de oprichter van Team One. In het verleden ben ik als topsporter voor het eerst in aanraking gekomen met het jongerenwerk. Tot mijn verrassing kreeg ik van het werken met jongeren dezelfde energie en plezier die de sport me jarenlang heeft gegeven. Twee studies later, Management (Bachelor) en Pedagogiek (Master), besloot ik om mijn oude passie te verruilen voor een nieuwe, namelijk het trainen en coachen van jongeren, gezinnen en professionals. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied en sta garant voor deskundigheid, daadkracht, resultaat en betrokkenheid.